eng mk

linija

ЗА НАС

ЛА Хемија доо, Скопје е дистрибутер и добавувач на хемиски суровини и репро материјали и овозможува техничка поддршка за повеќе производни индустрии. Во своите специјализирани магацини како и преку своите партнери ЛА Хемија доо овозможува набавка и испорака на хемикалии, репроматеријали и адитиви за:

temnosinaГрадежната и индустријата за производство на бои и премази
svetlosinaТекстиланата индустрија
lilaИндустријата за детергенти и средства за куќна и лична хигиена
crvenaПрехрамбената индустрија како и
portokalovoБазни хемикалии кои се користат во повеке производни индустрии         

             ЛА Хемија доо со седиште и магацини во Скопје, со својата работа го пофаќа пазарот на Македонија, Косово и Албанија.

ЛА Хемија доо нуди поголем број на хемикалии и сировини за различни апликации и намена, притоа сервисирајќи широк спектар на производни индустрии. Следејќи го развојот на производните индустрии и ние постојано го прошируваме на нашето портфолио на производи, трудејќи се да ги задоволиме потребите на нашите коминтенти. Од своето основање во 2001 година до денес нашата филозофија е да обезбедиме извори и развој на конкурентно хемиско снабдување со потекло од Европа, Азија, Соединетите Американски Држави и Африка.

Предностите во нашата дистрибуција вклучуваат:

Наша цел е градење на стабилни односи со хемиските добавувачи и производители од целиот свет и обезбедување на сигурни извори на високо квалитетни суровини со конкурентни цени, асе во интерес на задоволување на потребите на нашите коминтенти

Сите хемикалии и сировини кои ги дистрибуираме се пропратени сокомплетна техничка и безбедносна документација.

Нашата мисија е да ги задоволиме потребите на нашите коминтенти за производи со висок квалитет, со ефикасна, сигурна и навремена испорака.

 

proizvodi1

 
tekstilnaprehrambenabaznihemikaliidetergentskaindustrija1boilak gradezna1

 

 

 
 
polalinija   facebook 
twiter 
google    polalinija

 

telefon

+389 2 2034 861

фах: +389 2 2034 864

 

email

Email us:

info@lahemija.com.mk

 

lokacija

Локација